top of page
Vyhledat

Projekt Rustonka vstupuje do další fáze.

V rámci rozsáhlé přestavby komplexu v pražském Karlíně, RUBY Project Management již několik let spolupracuje s investorem projektu J&T na certifikaci komplexu nových administrativních budov.


V první a druhé etapě vznikly na půdě bývalého průmyslového areálu celkem 4 budovy. Všechny splnily certifikaci LEED Gold. V roce 2021 projekt pokračuje III. etapou nazvanou RedCourt, sedmipodlažní kancelářskou budovou s plánovanou kolaudací ve 2Q 2022. Během spolupráce s naším klientem se společně snažíme při realizaci projektu vyhovět vyvíjejícím se požadavkům na certifikace kancelářských budov. Co bylo na začátku naší spolupráce nadstandardním požadavkem, je momentálně samozřejmostí. V nové budově tak bude nejen pokročilý systém nakládání s dešťovou vodou, ale i kolárna s výjezdem na navazující cyklostezku a sprcha na každém podlaží. Byla také zavedena přísnější kritéria pro energetickou efektivitu budovy a nově také požadavek na podporu elektromobility.


Pro nás v RUBY je prioritou flexibilně reagovat na měnící se požadavky a poskytnout klientovi kompletní servis při zajištění zisku certifikace.



86 zobrazení
bottom of page