top of page
Vyhledat

Pomohli jsme získat certifikaci LEED Gold pro budovu „E“ v areálu Brno Business Park

Společnost RUBY Project Management pomohla získat certifikaci LEED Gold pro budovu „E“ v areálu Brno Business Park. Tato certifikace je udělována organizací US Green Building Council a potvrzuje, že budova splňuje vysoké energetické, ekonomické a ekologické požadavky.

Pro získání této prestižní certifikace bylo nezbytné navrhnout a postavit budovu s důrazem na úsporu energie a přírodních zdrojů. Hlavním cílem bylo minimalizovat negativní dopad na životní prostředí a zajistit zdravé a udržitelné prostředí pro uživatele i okolí. Kromě toho musela budova splnit i vysoké kancelářské standardy. Budova se pyšní krásnými výhledy na široké okolí Brna, zelenými terasami s lučním porostem, který je vábivý pro hmyz, vlastními včelími úly, kolárnou se sprchami, stojany pro kola nebo altánem určeným k relaxaci.

Petra Fišer, za společnost RUBY Project Management s.r.o., s potěšením odevzdala panu Filipovi Sehnalovi, ze společnosti INFOND investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. certifikát LEED Gold, za projekt Brno Business Park, objekt "E". Předávání se účastnila také i Monika Červinková za PS Brno s.r.o., která se ve velké míře podílela na přípravě podkladů dokumentace k certifikaci.


Brno Business Park se tak stává příkladem moderního komerčního centra, které přináší svým nájemcům nejen kvalitní pracovní prostředí, ale také zodpovědnost s ohledem na životní prostředí.




211 zobrazení
bottom of page