top of page
Vyhledat

Kanceláře nové generace pro Livesport

Společnost Livesport úspěšně pokračuje v trendu well-being kanceláří podporující nadšení, energii, nápaditost, propojenost a živou diskuzi svých zaměstnanců.


V loňském roce vznikly v šestém podlaží budovy Aspira jedinečné futuristické prostory, jejichž hlavním orientačním bodem je střed atria, pomyslné jádro společnosti Livesport. K němu jako magnet směřují všechny prvky jako svítidla, podlahové lamely, akustické panely, stěny tzv. transformery a podlahové linie. Autorem architektonického návrhu je studio Reaktor.


Pro realizaci úprav interiérů (fit-outu) o celkové podlahové ploše 2 069 m² (6.NP) si společnost Livesport opět zvolila společnost RUBY Project Management v roli Construction managera.


Velmi si vážíme naší dlouhodobé spolupráce s klientem udávajícím trend v oblasti flexibilních kanceláří s důrazem na ideální prostředí pro zaměstnance, inovace a výjimečný design.


Nové prostory Livesport získaly 1. místo v prestižní soutěži Kanceláře roku 2021, v kategorii Kanceláře 21. století, a byly nominovány na Stavbu roku 2021. Prohlédnout si je můžete ve fotogalerii nebo ve videu níže:

Zdroj: Livesport



141 zobrazení
bottom of page