top of page
Vyhledat

10 let na trhu

Letošní rok je pro naši firmu významný, v listopadu slavíme 10 let působení na stavebním trhu.

U příležitosti dosažení tohoto milníku, je dobré si připomenout, jak daleko jsme se dostali. Před deseti lety jsme začali jako pobočka mezinárodní společnosti. V průběhu následujících let jsme pracovali na více než 85 projektech a dnes patříme k lídrům mezi konzultačními a projekčními společnostmi.

Před rokem jsme se osamostatnili a pokračujeme nadále v práci pro mezinárodní i regionální klienty pod novým názvem společnosti RUBY Project Management. Díky konstantnímu růstu dnes pracujeme na velkých a prestižních zakázkách a vytváříme zajímavé příležitosti pro více než 90 našich spolupracovníků.

Výjimeční lidé jsou naše profesionální výhoda.  Po celou dobu se snažíme dodávat kvalitní služby v oboru poradenství, „construction managementu“, architektury a projekčních služeb.  


Děkujeme všem našim spolupracovníkům, kteří se v uplynulém desetiletí podíleli na   budování firmy. Děkujeme našim partnerům za skvělou spolupráci na mnoha úspěšných projektech.


Děkujeme všem našim klientům za opakovaně projevovanou důvěru na mnoha úžasných projektech. Vážíme si vaší spolupráce a těšíme se na dalších 10 úspěšných let!


Můžete se podívat na krátké video, kde si připomínáme několik dokončených významných projektů, ale i projekty, na kterých zrovna usilovně pracujeme.


46 zobrazení
bottom of page